Wellness - Sauna

De warmte in de sauna is niet alleen goed voor je gezondheid, het is ook nog eens ontspannend voor lichaam en geest.

Door de hoge temperaturen word je lichaam opgewarmd. De opwarming van het lichaam zorgt ervoor dat de aderen in je lichaam zich verwijden. Bij het afkoelen trekken de aderen zich weer samen. Deze training houdt de aderen gezond en bevordert een goede doorbloeding van alle organen. Er worden ook meer afvalstoffen afgevoerd. Na een sauna bezoek is de huid goed gereinigd en voelt schoner aan.

LED KLEURENTHERAPIE

De belangrijkste toepassing van kleurentherapie is het aanbrengen van harmonie en evenwicht in het lichaam. Je voelt je lekkerder en positief als het lichaam met kleuren in balans is. De gezondheid verbetert sterk.

STOOMBAD

Zodra je plaats neemt in een stoombad dringt al na enkele minuten de warmte je lichaam binnen, alle zorgen vloeien van je af en je voelt je versterkt en relaxt.

Het stoombad heeft vanwege zijn heilzame werking aangetoond één van de beste methoden te zijn voor het behoud van een goede gezondheid en het wegnemen van de dagelijkse stress, spanning en vermoeidheid.

JACUZZI

Mensen die regelmatig de weldaad van een jacuzzi ervaren kunnen stress en alledaagse spanningen effectief voorkomen, want het spierstelsel herstelt sneller dan tijdens het nemen van een normaal bad. Daarnaast laat een ontspannend bubbelbad ook de geest tot rust komen en helpt zo stress te beperken.

 

WILT U OOK EVEN PRIVE GENIETEN?


Een plek van rust en ontspanning in de regio Eindhoven.
Onthaasten in een rustige omgeving met alleen je partner.
Privé Sauna Even Wellness in Waalre biedt alles wat je bij een saunabad nodig hebt.


Gestelsestraat 101 | 5582HG Waalre | tel : 0655998783